غول پیکرترین کشتی هوایی دنیا در انگلستان
در عصر تکنولوژی کشتی های هوایی در دهه 90 میلادی به توسعه و محبوبیت زیادی دست یافتند .خیلی از کشور ها برای ارتش خود شروع به ساخت این کشتی های هوایی کردند ، اما در سال ۱۹۳۷ و با اتفاق افتادن فاجعه ی هیندنبرگ که در طی آن کشتی هوایی غول پیکر ارتش آلمان زمانی که قصد فرود در لیکهورست نیوجرسی را داشت برایش حریق شدیدی اتفاق افتاد و ۳۵ نفر از سرنشینان و حتی چندی از افراد روی زمین جان باختند. از محبوبیت این کشتی ها کم شد و مردم اعتماد کمتری به این کشتی ها داشتند .
با وجود این پس از گذشت ۷۸ سال از این واقعه شرکت انگلیسی HAV تصمیم گرفته تا بزرگترین کشتی غول پیکر هوایی را نوآوری کند و بسازد . این شرکت انگلیسی این کشتی غول پیکر هوایی را Airlander 10 نامیده است.
این کشتی هوایی با ۹۱٫۴۴ متر طول و ۳۷۹۴۴٫۶ متر مکعب گنجایش، توانایی این را دارد که تا ارتفاع ۲۰ هزار پا را با سرعت ۹۰ مایل بر ثانیه بپیماید. در طراحی این کشتی هوایی غول پیکر نوعی فیبر محکم تشکیل شده از پلیمر کریستالی مایع به کار گرفته شد .
این کشتی هوایی غول پیکر می تواند ده تن را در مسیری حدود هزار و پانصد مایل جابجا کند و همینطور طی پنج روز در حالت شناور قرار بگیرد . رادار تشخیص وضعیت آب و هوا برای جلوگیری از حادثه از امکانات متنوع دیگر این کشتی هوایی می باشد .
باید بدانید این کشتی هوایی شناور و بزرگ اوایل برای ارتش ایالات متحده ایجاد شده بود ، اما به خاطر کسری بودجه ، این کشور از این پروژه انصراف داد تا افتخار ساخت بزرگترین کشتی هوایی دنیا به کشور انگلستان اختصاص پیدا کند . این کشتی هوایی غول پیکر با کمک مالی ۵ میلیون دلاری انگلستان تصمیم دارد امسال اولین پرواز آزمایشی خود را به سرانجام برساند .