به گزارش وبلاگ عارف رایانه ، دانشمندان توانسته اند با کمک مولکولهاي اصلاح شده ويتامين ب 2 يک باتري شناور قابل شارژ اختراع کنند که مشکلات ذخیره برق در مقیاس بالا را حل میکند . این ابداع توسط محققان داشنگاه هاروارد انجام شده است . اين دانشمندان از قابليت ذخيره انرژي در بدن انسان الهام گرفتهاند و باتريهاي قليايي شناور را با کمک اين ويتامين ساختهاند. ( تولید باتری از ویتامین ب )
این مولکول ها ویژگی زیادی دارند . مثلا غیر سمی اند ، قابل اشتعال نیستند ، تولیدشان کم هزینه است . در نتیجه استفاده از این مولکول های ویتامین ب ذخيره ارزان برق در مقياس بالا از منابع انرژي متناوب مانند خورشيد و باد را متحول میکند . ( تولید باتری از ویتامین ب )
خبر جالب تولید باتری از ویتامین ب
جالب است بدانید که این باتریهای شناور منابع ذخيره انرژي قابل شارژ مجدد هستند و از مواد شيميايي محلول در مايعاتي استفاده خواهند کرد که در دو مخزن خارجي جدا شده توسط يک غشا ذخيره می شوند . پس از آنکه اين باتريها انرژي خود را از راه استفاده از چیزهایی مانند خورشيد يا باد تامين کردند و الکترونها را از محلول داراي بار مثبت به محلول حاوي بار منفي کشيدند، يک جريان برق در زمان روشن شدن باتري توليد خواهد شد و جريان الکترون را معکوس مینماید . به گزارش وبلاگ عارف رایانه ، ولتاژ سلول بدست آمده معمولا بين 1 تا 2.2 ولت است و طبق يک قانون کلي، هرچه منبع آن بزرگتر باشد، انرژي بيشتري ذخيره ميشود. اين تحقيق در ادامه کار قبلي محققان است که در آن، يونهاي فلزي مورد استفاده به عنوان مواد الکتروليت باتري با ترکيبات آلي داراي قابليت حمل شارژ موسوم به کينونها جايگزين شدند. ( تولید باتری از ویتامین ب )
همچنین باید بدانید که تفاوت اصلي بين ويتامين ب2 و کينونها، روشي است که آنها طي فرآيند خود به تبادل الکترون ميپردازند. اين ويتامين از اتمهاي نيتروژن استفاده ميکند اما کينونها از اتمهاي اکسيژن بهره ميبرند. ( تولید باتری از ویتامین ب ) راه جلوگیری از هک تلگرام و ترفندها را مطالعه کنید .
در آخر باید بگوییم که محققان دانشگاه هاروارد کشف کرده اند که ميتوان مولکولهاي ويتامين ب 2 را با کمي اصلاح به عنوان جايگزين قرار داد . اين ويتامين به بدن در ذخيره انرژي حاصل از تجزيه مواد غذايي مصرف شده کمک میکند . ( تولید باتری از ویتامین ب )