دوشنبه 28 خرداد 1397
خانه / رایانه / نکاتی درباره کار با نرم افزار Google Photos

نکاتی درباره کار با نرم افزار Google Photos

نرم افزار Google Photos در سیستم‌عامل اندروید یک نرم افزار پر کاربرد است که مربوط به تصاویر می باشد .یکی از امکاناتی که نرم افزار Google Photos در سیستم‌عامل اندروید و آی‌او‌اس در اختیار کاربران قرار می‌دهد، ذخیره‌سازی عکس‌های موجود روی دستگاه در سرورهای ابری گوگل و دسترسی به این تصاویر از دیگر دستگاه‌های هوشمند است. (به‌عنوان مثال شما می‌توانید تصاویر ذخیره شده در تلفن همراه خود را در تبلت یا رایانه نیز مشاهده کنید) امروزه با گسترش استفاده از تلفن‌های همراه مجهز به دوربین‌های عکاسی با کیفیت، ممکن است در یک سفر تفریحی، یک یا چند نفر از اعضای خانواده خاطرات سفر را ثبت کرده و عکس‌هایی را تهیه کنند.در این شرایط شما به دریافت تصاویر از دیگر اعضای خانواده نیاز دارید و انجام این کار پس از هر مراسم یا رخداد کمی وقتگیر است. دوست دارید به‌طور خودکار تمام تصاویر ثبت شده از سوی دیگر اعضای خانواده همچون همسر یا فرزندانتان را در دستگاه هوشمند خود مشاهده کنید؟ شما می‌توانید کاربری‌های مختلف گوگل را در نرم‌افزار Google Photos با یکدیگر به اشتراک ‌بگذارید تا ‌براحتی به تصاویر ثبت شده متعلق به هر کاربر دسترسی داشته باشید.

اموزش نحوه اشتراک‌گذاری خودکار تصاویر با نرم افزار Google Photos

قبل از گفتن مراحل کار باید یک نکته پر اهمیت درباره نرم افزار Google Photos  را به شما یاداوری کنیم و ان اینست که با اشتراک‌گذاری کاربری گوگل خود روی دستگاه‌های دیگر کاربران به آنها این اجازه را می‌دهید تا به دیگر سرویس‌های گوگلی شما اعم از جیمیل نیز دسترسی داشته باشند. پس پیش از ارائه این دسترسی، دقت لازم را داشته باشید. (پیشنهاد می‌شود این اشتراک‌گذاری میان شما و همسرتان باشد) . اکنون مراحل اشتراک گذاری خودکار تصاویر با  نرم افزار Google Photos را برایتان بیان می کنیم :

google-android-apps-photos-

1-‌ در اولین مرحله باید نرم‌افزار Google Photos را در دستگاه هوشمند خود اجرا کنید.

2-‌ در مرحله دوم از بالا سمت چپ، روی آیکون منوی برنامه که به شکل سه خط افقی به‌نمایش درآمده است، فشار دهید.

3-‌ خب اکنون  روی آدرس ایمیل فعلی خود که در بالای صفحه به‌نمایش درآمده است فشار دهید تا فهرست کاربری‌های تعریف شده در نرم‌افزار نمایش داده شود.

4-‌پس از انجام سه مرحله قبل به ترتیب ذکر شده ،  در نرم افزار Google Photos  روی Manage accounts فشار داده و در صفحه‌ جدید گزینه‌ Add account را فشار دهید.

5-‌بعد از مرحله ی چهارم اطلاعات کاربری جدیدی را که قصد دارید به دستگاه شما اضافه شود، وارد کنید و عملیات ورود را انجام دهید.

6-‌ و در آخرین مرحله ، از حالا به بعد با دسترسی به منوی نرم‌افزار و فشار روی آدرس ایمیل، می‌توانید هر یک از کاربری‌های موجود در برنامه را انتخاب کرده و عکس‌های موجود در هر کاربری را مشاهده‌ کنید. استخراج تصاویر ازفایل های Word و Powerpoint  را مطالعه کنید .

 

درباره ی خانم بخشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *