سه شنبه 3 اردیبهشت 1398
خانه / رایانه / بازگرداندن مخاطبان حذف شده از جیمیل

بازگرداندن مخاطبان حذف شده از جیمیل

بازگرداندن مخاطبان حذف شده از جیمیل یکی از امکاناتی است که جیمیل به شما میدهد . چون ممکن است گاهی ناخواسته مخاطبی حذف شود . پس یکی از امکانات بسیار خوب سرویس جیمیل، افزودن خودکار مخاطبان جدید به فهرست مخاطبان (Contacts) این سرویس است. به‌ این ترتیب شما به اضافه کردن دستی مخاطبان به فهرست نیازی ندارید و اطلاعات مختلفی ازجمله نام و نام‌خانوادگی، شماره تلفن، نشانی ایمیل و نشانی منزل را نیز براحتی می‌توانید مدیریت کنید.

آموزش مخاطبان حذف شده از جیمیل

گاهی این قابلیت موجب افزودن افرادی به فهرست مخاطبان شما می‌شود که ممکن است تمایلی به انجام آن نداشته باشید. در چنین شرایطی راحت‌ترین روش، حذف مخاطب موردنظر از فهرست است. انجام این کار نیز بسیار ساده است، اما احتمال دارد هنگام عملیات حذف یک مخاطب، مخاطب یا مخاطبان دیگری را نیز به اشتباه حذف کنید.تابه‌حال این اشتباه برای شما اتفاق افتاده است؟ می‌دانید در این شرایط گوگل امکان بازیابی مخاطبان را در اختیار شما قرار می‌دهد؟

چنانچه به هر دلیلی فهرست مخاطبانتان در جیمیل با مشکل مواجه شد و قصد داشتید از گزینه‌ مخاطبان حذف شده از جیمیل  کمک بگیرید ‌باید به روش زیر عمل کنید:

1 ـ در اولین مرحله  از بازیابی مخاطبان حذف شده از جیمیل  باید وارد قسمت کاربری جیمیل بشوید .  از بالا سمت چپ روی علامت پیکان کوچکی که کنار عبارت Gmail مشاهده می‌شود کلیک کرده و گزینه‌ Contacts را انتخاب کنید.

1

2 ـ در مرحله دوم شما باید  برای بازیابی مخاطبان حذف شده از جیمیل از فهرست مخاطبان روی گزینه‌ More کلیک کرده و در منوی به‌نمایش درآمده گزینه ‌ Restore contacts را انتخاب کنید.

2

3 ـ در مرحله سوم از مراحل بازیابی مخاطبان حذف شده از جیمیل اکنون این قابلیت را دارید تا فهرست مخاطبان خود را از بازه‌ زمانی یک دقیقه تا 30 روز بازیابی کنید.

3

اکنون با این روش گفته شده برای بازیابی مخاطبان حذف شده از جیمیل ، با استفاده از این روش مخاطبان حذف شده، ترکیب شده و ویرایش شده براحتی بازیابی می‌شوند.

عناوین پیشنهادی ما :

 

درباره ی خانم بخشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.