دوشنبه 25 سپتامبر 2023

مضرات عکس سلفی برای سلامت پوست صورت

مضرات عکس سلفی موضوع این بخش از وبلاگ عارف رایانه است . متاسفانه امواج موبایل به شدت بر سلامت پوست تاثیر گذاشته و سبب پیری زود رس پوست و ایجاد چین و چروک های زیادی بر روی پوست می شود. در واقع طبق اطلاعات بدست امده توسط محققان این امر امواج اکترومغناطیس تابیده شده از موبایل با تخریب DNA باعث از بین رفتن جوانی پوست خواهد شد.

مضرات عکس سلفی ، عوارض سلفی گرفتن ، عوارض گرفتن سلفی برای سلامت پوست و صورت ، مضرات عکس سلفی
مضرات عکس سلفی ، عوارض سلفی گرفتن ، عوارض گرفتن سلفی برای سلامت پوست و صورت ، مضرات عکس سلفی

مضرات عکس سلفی و عوارض سلفی گرفتن

همانطور که گفتیم امواج اکترومغناطیس تابیده شده از موبایل  DNA  بدن را تخریب کرده و موجب پیری زودرس و از بین رفتن جوانی پوست صورت می شوند. همچنین این امواج هنگام سلفی گرفتن مانع ترمیم خود به خودی پوست  و  افزایش چین و چروک‌ها خواهند شد.

به گزارش وبلاگ عارف رایانه قرار دادن پوستتان به طور مداوم در معرض نور و تابش گوشی‌های هوشمند عوارض جدی مانند آسیب رساندن به پوست، بالا بردن سرعت پیری و افزایش چین و چروک را در بر خواهند داشت. حتی این عوارض بیشتر بر روی سمتی است که گوشی را در دست می گیریم.

طبق بررسی های بدست امده به گفته سیمون زواکی Simon Zoakei مدیر پزشکی کلینیک پوست لینیا در انگلستان «وبلاگ نویسان و افرادی که سلفی‌های زیادی از خود می‌گیرند باید نگران باشند. حتی نور آبی که از پشت مانیتور به ما می‌رسد می‌تواند باعث ایجاد آسیب پوستی شود»

به گفته زین اوباگی Zein Obagi موسس کلینیک سلامت پوت اوباگی در آمریکا «شما در ابتدا متوجه گرفتگی بافت پوست تان می‌شوید که در طرف دیگر آن قابل مشاهده نیست. من فکر می‌کنم که نیاز به ایجاد یک مکانیسم دفاعی داریم، این نور نوعی مغناطیس است که روی پوست تاثیر می‌گذارد. این میدان مغناطیسی می‌تواند مواد معدنی پوست را تغییر بدهد که ضدآفتاب نمی‌تواند جلوی این تخریب را بگیرد»

درباره مضرات عکس سلفی باید بگوییم که  علاقه مندان به عکس سلفی که اکثرشان هم عکسشان را روی شبکه های اجتماعی منتشر می کنند، بیش از دیگر کاربران رفتارهای غیراجتماعی نشان می دهند و احتمال بروز خودشیفتگی و مشکلات روحی را هم در ادامه خواهند داشت.

همچنین جالب است بدانید که طبق آمارهای موجود، ۵۸ درصد کاربران پس از گرفتن عکس سلفی دیگر سراغ آن نمی روندو ۴۴ ردصد هم با علاقه مندی فراوان هرچند وقتی یکبار سلفی های خود را ملاحظه می کنند.

از بین این افراد ۴۳ درصد پیش از آنکه عکس های سلفی خود را روی شبکه های اجتماعی بگذارند آنها را با فتوشاپ ویرایش می کنند تا مطمئن شوند که مخاطبان حتما عکس آنها را تایید خواهندکرد.

جسی فاکس می گوید  تمام کسانی که هر روز تعداد زیادی عکس سلفی روی شبکه های اجتماعی می گذارند، بیماری های روحی- روانی دارند.

دیگر مضرات عکس سلفی برای سلامتی ما

خودشیفتگی براساس باوری ایجاد می شود که فرد به این نتیجه می رسد که از تمام اطرافیان خود باهوش تر، جذاب تر، زیباتر و بهتر است و به عبارت دیگر، به صورت کاذب باور می کند که همه اطرافیان در سطح پایین تری از او قرار دارند و با این وجود همواره موضع خود را ناامن می بیند که این صفات را از دست بدهد.

یکی دیگر از مضرات عکس سلفی اینست که شخص مدام خودش را با عکس دیگران مقایسه میکند و گاهید چار کاهش اعتماد به نفس یا افسردگی هم خواهد شد و این موضوع عوارض جبران ناپذیری بر روی روح و روان شخص خواهد داشت.

ما نمی گوییم کلا عکس سلفی نگیرید. ولی این را بدانید هر کاری جایی و مکانی دارد و مدام نباید معتاد این کار شوید. همچنین اصلا این عکسها را در شبکه های اجتماعی نگذارید . حتی اگر با حجاب باشد. چون ممکن است مورد سوء استفاده قرار گیرد.

About

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *