پنج‌شنبه 7 نوامبر 2024

بیماری های فضانوردان و خطر بیماری قلبی

طبق اطلاعات جدیدی که بدست ما رسیده ، مسافران فضا در کمین خطر بیماری های قلبی هستند . همچنین باید بدانید که فضانوردانی که به فضای عمیق سفر می‌کنند در مقایسه با مسافران مداری، خطر ابتلایشان به بیماری های قلبی بیشتر است.( بیماری های فضانوردان و خطر بیماری قلبی)

.
بیماری های فضانوردان ، بیماری های قلبی و علل آن

طبق اطلاعاتی که در مجله Scientific Reports انتشار یافته ، برای اولین بار تاثیر طولانی مدت سفرهای فضایی عمیق را بر سلامت فضانوردان بررسی کردند و متوجه شدند که تابش کیهانی عامل مرگ و میر بالا و بیماری‌های قلبی فضانوردان می شود .

طبق بررسی هایی که انجام شد تیمی از محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا و ناسا، سرنوشت ۴۲ فضانورد ماموریت‌های آپولو و جمینی ناسا پس از بازگشت به زمین را بررسی کردند . به گزارش وبلاگ عارف رایانه برنامه آپولو در دهه‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، ۹ ماموریت و ۲۴ فضانورد را به ورای مدار زمین فرستاد که در این میان، ماموریت آپولو ۱۱ به مریخ سفر کرد. ( بیماری های فضانوردان )

پس از تحقیقات انجام شده متوجه شدند ماموریت‌های خارج مداری تاثیر خطرناکی بر سلامت فضانوردان داشته و موجب بیماری های فضانوردان و بیمای های قلبی انان می شود .به گزارش وبلاگ عارف رایانه ، میزان و نرخ مرگ مرتبط با بیماری‌های قلبی در میان فضانوردان آپولو حدود چهار تا پنج برابر بیشتر فضانوردانی بود که در همان زمان به مدار زیر زمین سفر کرده بودند. ( بیماری های فضانوردان )

بنابراین نتیجه میگیریم که خارج شدن از میدان مغناطیسی محافظتی زمین می‌تواند سبب آسیب‌های طولانی‌مدت بر سیستم قلبی‌-عروقی انسان شود و اینکه احتمالا این اثر در نتیجه قرار گرفتن در برابر تابش فضای عمیق و تابش کیهانی خواهد بود . ( بیماری های فضانوردان )

محققان معتقدند که مواجهه با تابش در کنار بی‌وزنی ، طوری بر ساختار عروق خونی تاثیر می‌گذارد که باعث بیماری قلبی و حتی مرگ فضانوردان خواهد شد . ( بیماری های فضانوردان )سعی کنید کیبوردهای بی سیم را نخرید.

طبق امار بدست رسیده در میان ۳۵ فضانوردی که برای حدود ۱۵ روز در مدار زیر زمین اقامت داشتند، تقریباً یکی از هر ۱۰ نفر در اثر بیماری‌های قلبی‌ و عروقی فوت کرده است . در این میان، ۴۳ درصد مسافران به مقصد ماه یا یکی از هر ۷ فضانورد در اثر این بیماری‌ها جان خود را از دست داده و در گذشتند .

دانشمندان مسئول این بررسی در یک آزمایش چندین موش را در معرض بی‌وزنی و تابش قرار داده و دریافتند که عامل دوم برای سیستم قلب و عروق بسیار تهدید آمیزتر از سایر جنبه‌هاست. بی‌وزنی آسیب دراز مدتی بر سلامت قلب و بیماری های قلبی نخواهد داشت .

About

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *