چهارشنبه 9 اکتبر 2024

فراخوان عمل در سئو یا Call To Action را بشناسید

فراخوان عمل در سئو یا Call To Action چیزی است که حتما در مورد آن زیاد شنیده اید. اما چگونه باید مردم را به کلیک کردن بر روی آن ها دعوت کرد؟ چگونه باید دکمه فراخوان عمل را طراحی کرد؟ چگونه باید آن ها را به هوشمندترین حالت ممکن ایجاد کرد؟ فراخوان عمل ها را در کجا قرار دهیم که افراد مختلفی که به وب سایت شما می آیند آن ها را ببینند؟

اما یک ثانیه صبر کنید … ما چیز مهمی را در این قسمت جا گذاشتیم! قبل از پاسخ به این سوالات باید یک مطلب کلیدی را برایتان توضیح دهیم که به دو سوال مهم تر پاسخ می دهد و آن هم دو سوالی است که مشتریان و کاربران ما زیاد می پرسند:
1. در ابتدا یک فراخوان عمل چیست؟
2. چه چیزی باعث می شود افراد بر روی فراخوان عمل کلیک کنند؟

پس حالا وقت آن است که به سراغ جواب سوالات برویم و مقاله فراخوان عمل در سئو را با هم بررسی کنیم. مطمئن باشید بعد از مطالعه این مقاله به طور کامل به تمام سوالات شما پاسخ داده می شود.

فراخوان عمل در سئو

فراخوان عمل در سئو یا Call To Action چیست؟

فراخوان عمل (معمولا به اختصار CTA نامیده می شود) یک تصویر یا یک متن کوتاه است که باعث می شود بازدیدکنندگان، کاربران و مشتریان شما اقدام به کاری بکنند که شما می خواهید. CTA کاملا به معنای واقعی کلمه، به معنی “تماس یا دعوت به انجام یک کار” است.

اقداماتی که می خواهید مردم انجام دهند، می تواند هر چیزی باشد؛ مانند:

  • کتاب الکترونیکی را دانلود کنید
  • ثبت نام برای یک وبینار در همین لحظه
  • کوپن تخفیف را از این جا دریافت کنید
  • آخرین فرصت برای حضور در رویداد یا event
  • و…

CTA را می توانید در هر نقطه از بازاریابی خود قرار دهید به طور مثال:

  • در وب سایت خود
  • در یک کتاب
  • در یک ایمیل
  • و یا حتی در پایان یک پست وبلاگ

هنوز مطمئن نیستید که Call To Action چیست؟ شما آن ها را می شناسید وقتی آنها را ببینید متوجه خواهید شد. در تصویر زیر مجموعه ای از CTA ها هستند که نمونه های آن ها را حتما دیده اید:

در اغلب مکان های بازاریابی شما فقط یک CTA دارید اما گاهی اوقات موارد خاصی وجود دارد که ممکن است چندین CTA در هر صفحه وجود داشته باشد.

آموزش و شروع به ساخت CTA

شما نمی توانید از جملاتی مانند “این جا کلیک کنید!” استفاده کنید و فقط با قرار دادن این جمله در یک دکمه نئون، در وب سایت خود منتظر کلیک خوردن زیاد بر روی آن باشید. زیرا ساخت CTA به همین سادگی هم نیست! اگر می خواهید مردم در حقیقت به انجام محتواهای فراخوان عمل شما اقدام کنند، چندین عنصر مهم برای ساخت CTA وجود دارد که باید آن ها را رعایت کنید.

در ابتدا یک چک لیست برای CTA موثر بسازید

هنگامی که شما در حال ایجاد اولین Call To Action خود هستید، آسان است که یک لینک بزرگ قرار دهید و به صراحت بگویید این جا کلیک کنید و انتظار داشته باشید که تمام بار جلب توجه کاربران را همین CTA ساده به دوش بکشد! قطعا این اتفاق نخواهد افتاد و در نهایت شما فراخوان عملی ایجاد کرده اید که کاربران روی آن کلیک نمی کنند زیرا تصور می کنند که این فقط یک لینک تبلیغاتی است.

در ادامه مقاله برای ساخت یک CTA با کیفیت و همچنین صرفه جویی در وقت و تلاش، برای شما عزیزان در این جا یک چک لیست برای عناصر ضروری CTA ها قرار داده ام که می توانید از آن بیشترین نتیجه را بگیرید.

طرح چشم گیر

کسی که می خواهد دیگران بر روی CTA کلیک کنند، ابتدا باید آن را طوری طراحی کند که به راحتی بتوان آن را بین هزاران کلمه به صورت متمایز دید و به اصطلاح CTA بتواند به راحتی جلب توجه کند.
اگر می خواهید CTA شما نشان دهنده نام تجاری برند شما باشد: رنگ CTA های خود را طوری انتخاب کنید که با طراحی وب سایت شما سازگار باشد؛ همچنین به جز انتخاب رنگ، ابعاد آن ها باید به اندازه کافی بزرگ به نظر برسد (ما نمونه های زیادی را بررسی کردیم و دیدیم که در سایت های زیادی ابعاد CTA ها را با 225px و 45px به بالا انتخاب کرده بودند.)

بیشتر بخوانید:

رعایت اصول سئو در محتوا | تولید محتوای بهینه

کپی کردن از فراخوان عمل های دیگران کافی نیست!

فراخوان عمل در سئو

اگر قصد دارید برای سایت خود یک فراخوان عمل اختصاصی بسازید، نباید فقط یک دکمه “submit” و یا دکمه های تکراری این چنینی را با طراحی دکمه ای هم رنگ با رنگ سایتتان در همه صفحات کپی کنید. شما حتی نسبت به صفحات سایت خودتان هم، نیاز به یک فراخوان عمل اختصاصی دارید.
بهترین فراخوان عمل در سئو را می توان فراخوان عملی دانست که از عبارات مختصر و بدون استفاده از افعال عملی برای توجه مردم ساخته شده است.

حتما بخوانید: با خواندن این مقاله در بازاریابی محتوا هیچ اشتباهی انجام نمی دهید:

اشتباهات بازاریابی محتوا + 9 اصل مهم در بهبود کسب و کار

یک پیشنهاد ارزشمند و روشن

افراد باید دقیقا بدانند چه اتفاقی بعد از کلیک کردن بر روی CTA می افتد. آیا بعد از کلیک، آن ها باید انتظار داشته باشند که یک کتاب الکترونیکی یا یک قالب پاورپوینت را دانلود می کنند و یا به صفحه ای برای ثبت نام کلاس شنا خواهند رفت؟ نسخه ی نمایشی محصول جدیدی را خواهند دید و یا ثبت نام برای خبرنامه هفتگی دعوت خواهند شد؟
اطمینان حاصل کنید که CTA به صراحت به آنها می گوید که در عوض برای کلیک کردن، آن ها چه چیزی را دریافت خواهند کرد.

اتصال فراخوان عمل به یک صفحه خاص (ایده آل ترین حالت یک صفحه فرود اختصاصی است):

اگر CTA پس از کلیک روی آن، به جای یک صفحه تصادفی در وبسایت شما، به یک صفحه اختصاصی منتقل شود، CTA موثرتر خواهد بود. به عنوان مثال، اگر CTA به صفحه “تماس با ما” (که یک صفحه اصلی نیست) اتصال داده شود CTA باز هم CTA است و نمی توان گفت که فقط اتصال به صفحات اختصاصی یعنی CTA؛ اما برای هدایت هدفمند و موثر مشتریان برای دانلود یک کتاب الکترونیکی رایگان به یک Call To Action و یک صفحه فرود متمرکز و اختصاصی نیاز دارید.
این کار به شدت در افزایش فروش برای شما تاثیر مثبت خواهد گذاشت. در نتیجه صفحه فرودی طراحی کنید که کاربر با دیدن آن احساس کند که اگر آنچه که در CTA بیان کردید را انجام ندهد، چیز مهمی را از دست داده است!

CTA یک مرحله در چرخه فروش است

CTA باید با یک مرحله خاص در چرخه فروش در ذهن شما ایجاد شود. یعنی باید بدانید که دقیقا این اتصال به کدام بخش از کسب و کار شما ارتباط برقرار خواهد کرد. آیا هدف شما ارتباط مشتری با محصول جدید و تازه رونمایی شده است؟ آیا قصد دارید او را به صفحه فروش محصولی هدایت کنید؟ آیا می خواهید برای آن ها دوره های آموزشی ارائه دهید؟ و یا ساده تر فقط می خواهید که آن ها در سایت شما عضو شوند و ایمیل خود را وارد کنند؟
در نتیجه باید بدانید کدام بخش از چرخه فروش و به سود رسیدن خود را به CTA خواهید سپرد. برای مثال: شما نمیتوانید CTA نسخه ی نمایشی محصول خود را در یک پست وبلاگ ایجاد کنید و انتظار داشته باشید هر فرد تازه وارد و کم تجربه ای از آن سر در بیاورد و بخواهد که حتما روی فراخوان عمل شما کلیک کند در نتیجه میزان کلیک شما به راحتی کاهش می یابد. شما باید CTA خود را بر اساس موضوعاتی انتخاب کنید که برای تمام کاربران و مشتریانتان جذابیت دارد و وسوسه انگیز است.

نمونه هایی از Call To Action

هدیه رایگان: 100 نفر اول یک هدیه رایگان دریافت خواهند کرد. قبل از اینکه تمام هدایا از بین بروند، سفارش خود را ثبت کنید!
آزمایشی رایگان: ثبت نام تا 30 اسفند برای استفاده از آزمایش رایگان 60 روزه ما.
افزایش قیمت: قیمت های ما در 1 فروردین افزایش می یابد. امروز برای استفاده از قیمت پایین تر فرصت را از دست نده!
ارسال رایگان: در صورت سفارش در 30 روز آینده، هر سفارشی را که دارید رایگان دریافت خواهید کرد.
مهلت تخفیف: تا انتهای هفته برای دریافت 10٪ تخفیف سفارش دهید.
فروش با انگیزه: ما به فکر شما هستیم. شهریور ماه پر هزینه ای برای شما خواهد بود ر این ماه هر چه نیاز دارید را با تخفیف فوق العاده ای دریافت کنید.
دریافت ایمیل کاربران: با عضویت در سایت تخفیف 20 هزار تومانی بر روی محصولات بالای صد هزارتومان دریافت کنید.
پیگیری نتایج
مانند بسیاری از استراتژی های بازاریابی، گزینه های مختلف را تست کنید. مطمئن شوید که شما از CTA خود حداکثر نتایج را دریافت می کنید. برای مثال، آیا با تغییر جزئی فراخوان عمل در سایتتان ایمیل های ثبت نام بیشتر شده است؟ می توانید ورودی سایتتان و میزان ورودی هر بخش از ساتتان را در بخش های مختلف بررسی کنید؛ این کار را باید با استفاده از ابزارهای رایگان سئو انجام دهید که به راحتی به شما کمک خواهند کرد تا متوجه کیفیت CTA خود بشوید. در نتیجه گزارش هایی را که از آمارگیرهای سایت دریافت می کنید را بررسی کنید و گزینه های گوناگونی را آزمایش کنید، یک بار آن ها را تعویض کنید و سپس بررسی کنید که آیا این کار منجر به پاسخ بیشتر و فروش بیشتر نسبت به فراخوان عمل قبلی شده است؟

نتیجه گیری

این روزها در سایت های ایرانی و خارجی بسیاری از Call To Action ها را می بینید. از این مقاله فقط به عنوان افزایش اطلاعاتتان استفاده نکنید همین حالا دست به کار شوید و (دکمه، متن و تصویر اختصاصی) برای افزایش ورودی سایتتان را بسازید. شرکت های بزرگ هم دقیقا از نقطه ای شروع به کار کرده اند. امیدوارم مطالعه این مقاله برای شما همان نقطه شروعی باشد که به زودی شما را شگفت زده خواهد کرد.
و این مبانی CTA بود که برای شما توضیح دادم. امیدوارم که هر سوالی را که قبل از این ممکن بود داشته باشید را دور انداخته باشید! و به پاسخ آن رسیده باشید.

منبع: https://arefrayaneh.com

About

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *