شنبه 25 آذر 1396
خانه / رایانه / نحوه ی پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل

نحوه ی پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل

پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل بحث بسیار مهم است . لازم نیست نگران باشید . همین طورکه در گوگل سابقه جستوجهای شما می ماند شما می توانید انها را پاک کنید . همین طور که می دانید در گوگل کاربران به آدرس هایی که جستجو کرده اند دسترسی پیدا می کنند حتی می توانند فهرستی از تصاویری را که هنگام جستجو روی آنها کلیک کرده اند مشاهده کنند. پاک کردن حافظه مرورگر موجب نمی شود که این اطلاعات پاک شوند.

مراحل پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل

برای پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل باید به این نکات توجه کنید . در ابتدا برای دانلود سوابق جستجوها مراحل بعد را انجام بدهید . به صفحه «google web and app activity» بروید و روی آیکون «gear» در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. از منویی که باز می شود گزینه دانلود را انتخاب کنید. اکنون یک پنجره باز می شود که به شما هشدار می دهد سوابق جستجوهای خود را در یک رایانه عمومی دانلود نکنید زیرا حاوی حجم زیادی از اطلاعات حساس است. ابتدا روی گزینه ایجاد آرشیو «create archive» کلیک کنید. حال اگر نمی خواهید اطلاعات را دانلود کنید و ترجیح می دهید از شر آنها خلاص شوید می توانید آنها را پاک کنید البته دلایلی وجود دارد که به گوگل اجازه دهید اطلاعات جستجوهای شما را نگه دارد. برای مثال، این سوابق نتایج سریع تر جستجو را تضمین می کند. همچنین گوگل با این سوابق تمام تازه ترین اطلاعات مرتبط به شما را دارد. اگر این سوابق را پاک کنید نتایج جستجوهای شما مطابق عادات شما نخواهدبود. در مورد پاک کردن اطلاعات جستجو در گوگل گفتنی است که اگر می خواهید اطلاعات خود را مخفی نگه دارید می توانید از گزینه حریم خصوصی مرورگر خود استفاده کنید که مانع ذخیره سازی اطلاعات از سوی گوگل می شود. اگرچه همچنان شرکت ارایه دهنده اینترنت یا کارفرمای شما می تواند به آن دسترسی داشته باشد. صرفا پاک کردن حافظه مرورگر باعث پاک شدن سوابق جستجوهای ذخیره شده به وسیله گوگل نمی شود زیرا شما فقط اطلاعات ذخیره شده توسط مرورگر را پاک می کنید نه اطلاعاتی که روی سرور گوگل ذخیره می شود.

برای این منظور به شکل زیر عمل کنید: به صفحه «web and activity page» بروید و روی آیکون «gear» در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. گزینه «items remove» را انتخاب و از پنجره ای که باز می شود گزینه «the beginning of time» را انتخاب کنید. آیکون «remove» را بزنید و اطلاعات خود را پاک کنید. به این ترتیب سوابق تمام جستجوهای شما در گوگل پاک خواهد شد و دیگر لازم نیست نگران اطلاع گوگل از برنامه های خود باشید.

 

درباره ی خانم بخشی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *